gordijnen op maat

Uw gordijnen op maat , met service aan huis.

Een zonnige dag en je bent op zoek achter nieuwe gordijnen voor je slaapkamer. Je weet perfect wat je wil, dat heb je al een paar keer gezien in de verschillende magazines die je de laatste tijd hebt gekocht. Enkel dat perfect vallend stofje vinden en dan is de klus geklaard. 

Maar denk je niet dat er nets iets meer bij komt kijken? Het is toch een belangrijke investering die je gaat maken. En dan wil je toch advies over de eigenschappen van de verschillende stoffen? Ga je voor linnen  – de trend van de laatste jaren? Of zijn  er net nieuwigheden uitgekomen die nog beter aansluiten bij jouw interieur? 

De technische kant is nog zeker zo belangrijk. Want de ophanging van een gordijn laat een gordijn in de mooiste plooien vallen , schuift geruisloos. Of wens je electrische bediening? 

Zonder een combinatie van al bovenstaand, gaat die aankoop geen echt succes worden. Gordijnen op maat is iets waar we de tijd voor nemen om samen door het ganse project te gaan. 

En hoe we tot het meest geslaagde eindresultaat komen? Wel dat doen we vooral samen. Aan huis of na een bezoekje aan onze winkel. 

 

Previous slide
Next slide

Curieus geworden ?

Wil je meer weten van onze gordijnen ? 

Je wil een bezoek aan huis ?

Ok … we zijn er klaar voor !

Geef ons even mee voor welke ruimte, wat heb je al gezien en we komen langs om alvast op te meten. 

 

 

Plan een bezoek in de winkel

De koffie staat voor je klaar. 

De persoonlijke ontvangst krijg je erbij. En breng graag je plan of een paar foto’s mee. Ook stalen van stoffen van zetels, vloeren zijn steeds handig om alles netjes samen te zien op onze werktafel. 

 

Curieus , maar plannen in de toekomst?

Fijn dat je alvast op zoek bent. Je gaat zeker op de hoogte willen gehouden worden van de nieuwste trends en kleuren die we voor jou op beurzen en collectiedagen kiezen. 

 

 

TEXAM

TEXAM

Texam behang is absoluut uniek in zijn soort en onderscheidt zich van alles wat je elders op de markt zult

Scroll to Top
Spreken we binnenkort ?

Gratis advies

laat even weten naar wat je op zoek bent …